Wijziging circulatie in en rond de school

Door Mattias

Werkgroep Infrastructuur is volop bezig met het bekijken van de herorganisatie van de circulatie binnen en rondom het schoolterrein. In overleg met GO! en de stad Zoutleeuw zijn we aan het bekijken op welke manier we de toegang tot de school best kunnen voorzien en veilig kunnen inkleden. En hoe we de circulatie binnen de school vanaf de nieuwe toegang optimaal laten werken. 
 
Midden maart was er een overlegmoment met alle partijen waarbij volgende krachtlijnen werden afgesproken; 
  • organisatie van de schooltoegang wordt in groter geheel bekeken; als plek tussen rusthuis Animacare, de nieuw voorziene woonwijk en de vooropgestelde trage verbinding  (wandelen en fietsen) tussen de Weermuur en het stadscentrum. 
  • markering aan het kruispunt Budingenweg met de Weermuur met gekleurde bollen en vlaggenmasten zal vermoedelijk eind augustus, begin september 2019 worden uitgevoerd in opdracht van stad Zoutleeuw. Fijn dat de kinderen van de TintelTuin mogen zorgen voor het opmaken van het ontwerp van de op te hangen vlaggen!
  • aanpassen van de schoolomheining in samenspraak met woonzorgcentrum Animacare
  • er wordt een gezamenlijk subsidiedossier ingediend door Zoutleeuw/GO!/TintelTuin bij de Provincie Vlaams Brabant om zoveel mogelijk van de geraamde kosten te subsidiëren. Dossier zal vermoedelijk ingediend worden in september 2019 door Stad Zoutleeuw
  • totaalrealisatie van de veilige schoolomgeving voor midden 2020

 

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search