Feest blikt vooruit

Door Stijn, Wim en Jorinde

Helaas misten we dit schooljaar door de coronacrisis een aantal van onze fantastische feesten: onze Tintelquiz, de opendeurdag én het gezellige afscheidsfeest.

We willen hier toch even de tijd nemen om alle zesdes het allerbeste te wensen in het middelbaar. Ook aan de ouders die vertrekken, bedankt voor alle fijne jaren tezamen! Hopelijk zien we jullie snel terug op het reüniefeest!

De voorbije periode waren we met velen gekluisterd aan het scherm: skypen, zoomen, whatsappen, jitsiën, maar wat verlangen we naar face to face contact!

Werchter, Suikerrock en Pukkelpop gaan niet door, maar geen zorgen, we maken van het komende schooljaar een echt feestjaar!

Wat zijn onze plannen?

We hopen iedereen terug te zien op 1 september en het schooljaar op één of andere manier feestelijk in te zetten.

Op 30 oktober plannen we opnieuw een HERFSTfeest, maar deze keer is het aan de ouders van de 1ste graad om dit mee te organiseren. De Kerstcorrida staat gepland op zondag 13 december. We rekenen op veel getrainde benen door de lange lockdown-tijd! Op 18 december klinken we samen op het einde van het jaar. De kleuterouders maken er zeker en vast iets gezelligs van. En hou februari al in je achterhoofd voor een spetterende quiz, want het quizteam staat te popelen om zijn vragen af te vuren. We vragen hulp aan de ouders van de 2de graad voor de bar. Op 8 mei komen we -hopelijk- met ons allen samen op de spetterende opendeurdag.

Werkgroep Feest zoekt voor volgend schooljaar wat extra kernleden. We willen uitbreiden met 1 ouder van elke oudergroep (kleuters, 1ste, 2de en 3de graad) zodat de communicatie en organisatie van elk feest beter ondersteund kan worden.

Je bent dus heel welkom! Details volgen in het bundeltje rond ouderparticipatie. Bij vragen mag je altijd mailen naar feest@tinteltuin.be!

Maar vooraleer we daar allemaal aan beginnen: blijf nog even in je bubbel, zorg goed voor jezelf en je familie, wij zorgen voor bubbels in de toekomst! Fijne zomervakantie aan iedereen en op naar een bruisend nieuw Tinteljaar!

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search