Klus timmert er op los

Door Katleen en Evelien

Welkom aan de nieuwe ouders in het klusteam, fijn om jullie in ons team te hebben!

Eind november was er de eerste klusdag – een koude dag maar met een lekker zonnetje. Ideaal weer om enkele creatieve projecten op poten te zetten. Tussendoor genoten we van een lekker wafel en een kopje koffie of thee.

We braken het heksenhuisje af om een toegang te maken naar de nieuwe busparking. In de plaats maakten we een tipi van plaatselijk populierenhout. Er werd gezaagd, getimmerd en geborsteld. Een hele klus met een prachtig resultaat.

Met behulp van Daan verplaatsen we de muziekinstallatie in de turnzaal, zodat we die opnieuw kunnen gebruiken tijdens het forum – een hele verbetering voor zowel de presentatoren als het publiek.

 

We startten met de poort van de fietscontainer aan de speelplaatskant. Hierin staan de fietsen gestald die de kinderen van thuis meenemen. Hierdoor wordt het voor de kleuters duidelijk wanneer ze wel en niet mogen fietsen. De poort is nog niet af, wordt vervolgd.

 

Verder staken we een kast in elkaar in het printerlokaal en voerden we nog enkele kleinere klusjes uit, zoals het verankeren van de drukpers op een tafel en het vastzetten van enkele tafelpoten.

Merci aan alle helpende handen!

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search