Schoolraad verbindt

Door Bruno

Ouderparticipatie, één van de fundamenten waar de TintelTuin op gebouwd is, vertrekt vanuit betrokkenheid en die kan er pas zijn wanneer ouders weten wat er speelt. Daar zijn we, samen met onder andere het vzw-bestuur, al een tijdje van overtuigd. Daarom zijn we ooit met het TintelBlad begonnen. En daarom willen we blijven inzetten op communicatie. Door te adviseren of te helpen, waar nodig aan te sporen en op het juiste moment zelf te communiceren.

Dat kan verschillende vormen aannemen. De verslagen van onze bijeenkomsten kan je lezen op het intranet. Toegegeven, dat is in de regel nogal droge kost dus proberen we in het TintelBlad, zoals nu, iets luchtiger verslag uit te brengen van onze werkzaamheden. Een tijdje geleden hebben we ons ook al persoonlijk tot jullie gericht met een mail en binnenkort hoor je in dat kader opnieuw van ons.

De resultaten van de TintelMeter hebben ons ook geleerd dat we best ook communicatie in de andere richting faciliteren; van de ouders naar de schoolraad. En zelfs nog een stapje verder: ook in dialoog gaan. Hoe we dat aanpakken, bekijken we nog even. Is er intussen iets wat je graag bespreekt, trek dan gerust aan een mouw van één van ons, of stuur een mail.

Bruno – Corine – Dries – Iris – Karlijn – Klaas – Koen – Sara – Tinneke

 

 

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search