Het team, altijd in volle actie

Door Iris


We slagen er altijd weer in … om het super druk, maar ook heel plezant te maken in die eindspurt naar de zomervakantie. Na de paasvakantie startten we volop met de voorbereidingen voor de opendeurdag. Het tot stand komen van de bamboe-kustwerken kon je al vinden op de website. Tijdens de opendeurdag kon je dit groots kunstproject bewonderen.

Gelukkig bleef het ook nog droog tijdens het wederom gezellige TintelFest waar serieus wat opgeboden werd voor de liedjes van Buurman ten voordele van het goede doel.

Na dit evenement verzorgde de 3e graad al een nieuwe gebeurtenis. Deze keer voor een ander goed doel dat ons allemaal aanbelangt : ‘ons klimaat’. We kwamen zelfs op ROB-TV met de klimaatactie in Zoutleeuw.

Tussen alle klaskampen, sportdagen, voorbereidingen voor eindfeest 6des en slotfeest voor 10 jaar TintelTuin door, werken we in de klassen aan herhalingen, schrijven de leerkrachten eindportfolio’s en bespreken we al pedagogische werkpunten en schoolorganisatie voor het komende schooljaar.En alsof dat nog niet genoeg is… het boekje dat het team dit jaar schreef voor de 10de verjaardag van de TintelTuin is bijna klaar. Wie op AV/TIntelCafé was, heeft gehoord wat jullie ervan mogen verwachten. Hypernieuwsgierigen kunnen een exemplaar bekomen tijdens het slotfeest op zondag 23 juni van 11u tot 14u, waarop we gezellig samen het schooljaar feestelijk afsluiten met een Auberge Espagnole.Op de laatste, halve schooldag vrijdag 28 juni wordt er na het laatste forum ’s middags een ijsje getrakteerd voor ieder kind.

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search