Team (Juni 2018)

door Karen

Het laatste trimester is inmiddels bijna gepasseerd.

Maar ook de voorbije maanden hebben we niet stil gezeten.

Zo vond onze 9de opendeurdag plaats met aansluitend een 3de editie van Tintelfest. Het was een gezellige dag waarin elke klas zijn deuren opende in het thema van Cambodja. Ook Tintelfest bracht dit jaar weer een variatie aan getalenteerde bands die hun steentje wilden bijdragen aan SOID. Langs deze weg nogmaals een welgemeende dankjewel aan iedereen die aan deze dag zijn bijdrage bracht.

Dat we aandacht hebben voor een sportieve en gezonde levensstijl is al duidelijk door de dagelijkse mijl die we lopen. Ook het circusaanbod draagt bij tot een fijne manier van bewegen en een goede motorische ontwikkeling. Vanaf dit jaar hebben we op school ons eigen circusmateriaal. Van de instappers tot de derde graad heeft iedereen er al veel plezier aan gehad. Het is een absolute meerwaarde dat we dit op school kunnen aanbieden. Als we met zijn allen zorg dragen voor het materiaal hebben we er nog lang plezier van.

We gaan nog een stapje verder rond bewegen. Volgende week brengen we namelijk het WK naar onze speelplaats! We organiseren een heus voetbaltornooi. De leerlingen die graag meedoen, kunnen zich inschrijven. Het team stelt vervolgens de ploegen samen. Er wordt zowel een kleutertornooi als een tornooi voor de lagere schoolkinderen georganiseerd.. Elke ploeg wordt aan een land gekoppeld. Elke wedstrijd hopen we op een ‘twaalfde man’. Amusement verzekerd!

 

Ondertussen is het klaskamp voor enkele klassen reeds een fijne herinnering en anderen staan nog te popelen om te kunnen vertrekken.

Het einde van het schooljaar nadert, de rapporten in het verschiet maar dat betekent ook dat we met z’n allen nog volop genieten van onze klas en van elkaar… En dan, een welverdiende vakantie!

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search