Voorwoord derde editie

door Jen

 

Beste lezer,

Het wordt stilaan een gewoonte, dit TintelBlad. De derde editie al, we zijn vertrokken! Voor volgend jaar zoeken wij extra ouders die hier mee aan willen bouwen: want het kan nog veel toffer, frisser en zotter.

Hiermee brengen we alle ouders op de hoogte van wat ouders en het team klaarspelen in de school, voor de school. Meer nog, voor onze kinderen. Hoe ervaren zij eigenlijk al deze verwezenlijkingen dag in, dag uit?!?

Kruip eens in het hoofd van onze kinderen:

Wandel, wandel, naar het poortje, mooie bloemetjes aan de zijkant in herbruikte pet-flessen; de bel is nog niet gegaan: nog even spelen. Uitzwermen op de heerlijk grote mooie speelplaats. Even fietsen? De boomhut in? In de apenbrug klimmen? Naar de groentjes gaan kijken? Goeiemorgen zeggen tegen de kipjes? Binnenkort ook voetballen met de nieuwe goals!

De bel, zacht klingelend. Boekentassen meescharen van het forumwiel. In blije trosjes naar boven. Naar een klas vol creatief en educatief materiaal. Enthousiaste juf/meester. Praten met elkaar, en luisteren. Op prachtige praatrondebanken. Aan de slag. Variatie. Creatie.

En af en toe eens knutselen of onderzoeken met de mama of papa van je vrienden; de bedrijvigheid zien van alle actieve mama’s en papa’s op kamp; groot feest waar iedereen bij kan zijn: iedereen draagt lekkers aan om samen te genieten.

Doe je ogen maar terug open. Het is geen droom. Samen doen we ons best. Samen willen we een zo aangenaam mogelijke beleving voor onze kinderen. Dag in, dag uit.

En wat is er weer allemaal gebeurd  achter de schermen om dit mee mogelijk te maken?

Dat lees je in dit TintelBlad…

 

 

 

 

 

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search