Voorwoord eerste editie

door David

Beste lezer

We hopen van harte dat je met volle teugen geniet van dit historisch moment! Want historisch is het wel, dit allereerste nummer van het TintelBlad. Al jaren wordt er over gepraat, met de regelmaat van de klok dook dit idee op als een vorm van broodnodige communicatie tussen de verschillende organen en de grote groep TintelTuiners. Nu eindelijk staat-ie te blinken op je scherm.

Wat kan je in het TintelBlad zoal lezen? Als je graag de details en beweegredenen te weten komt achter dit initiatief, lees dan zeker de bijdrage van de werkgroep DenkTank. Ben je eerder nieuwsgierig naar waar het team momenteel inhoudelijk mee bezig is? Ga dan gerust even door hun hersenspinsels. Of fascineert het je wat er in de schoolraad gebeurt? Op naar dat item! Wacht… misschien wil je het liefst op de hoogte zijn van wat je collega-ouders allemaal uitspoken in de werkgroepen? Volg dan zeker hun avonturen, prestaties en plannen via de verslagjes en foto’s van de werkgroep-coördinatoren. Ook het vzw-bestuur geeft toelichting bij haar werking, dromen en wensen.

Neem er dus een kopje thee of koffie bij en duik in het eerste TintelBlad. Hopelijk is je interesse dan gewekt en vind je je weg naar de verslagen om alles meer in detail na te lezen. Of misschien hebben we je engagement wel aangewakkerd en spreek je iemand aan om mee te werken in één van de organen. Dat moet niet, maar het mag. Graag zelfs!

Je merkt het, we gaan ervoor om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle initiatieven in de school. We willen je enkele keren per schooljaar informeren met het laatste nieuws, heet van de naald, vers van de pers, helemaal up-to-date! Heb je vragen of suggesties in verband met dit TintelBlad? Stuur dan even een berichtje naar tintelblad@tinteltuin.be.

En dan nu: veel leesplezier!

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search