Werkgroep Communicatie: GDPR

Door Bart

De WG communicatie heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Aan volgende punten hebben we gewerkt:

  • We actualiseerden zowel de publieke als de afgeschermde website met nieuwe info, wat een rode draad is voor een deel van de Werkgroep Communicatie.
  • Onze grijze hersencellen draaiden op volle toeren om de GDPR reglementering te doorgronden. Daaruit hebben we een praktisch aanpak voor de TintelTuin uitgewerkt. Deze aanpak is van start gegaan, maar we moeten onze laatste concrete stap nog zetten: de aanmaak van een TintelTuinBoekje, en het verlenen van toegang voor iedereen tot de afgeschermde website. We hopen dit in de nabije toekomst te kunnen afronden.
“I am an EU bogeyman I will disrupt your business with rules about data protection scary oooh!” says lobby consultant in a ghost costume.

 

  • Onze grafische afdeling heeft gewerkt aan de visuele voorstelling van het aangepaste organigram, dat op de algemene vergadering van de vzw in oktober werd voorgesteld.
  • Ook zijn de nodige stickers aangemaakt voor toekomstige activiteiten in de TintelTuin. Deze stickers worden aangebracht op aanplakborden die we op het juiste moment in Zoutleeuw en omstreken laten ophangen door de stad Zoutleeuw.

 

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search