Werkgroep Communicatie

door Bart

In de werkgroep Communicatie zijn we de laatste maanden hard aan het werk geweest achter de schermen. We hopen dat een aantal van deze punten de volgende maanden zichtbaar worden in de Tintelse werking.

Het klaarstomen van de nieuwe website voor de TintelTuin.
We werken aan een nieuwe website. Dit houdt enerzijds in dat we een sterke inhoud willen samenstellen en up-to-date maken. Zover zijn we, en we hebben al enkele testgebruikers (waarvoor dank) op de nieuwe website toegelaten om er de laatste puntjes uit te halen. Anderzijds bekijken we dat alles technisch loopt zodat al die informatie op een correcte manier naar je browser op jouw computer, of slimme telefoon vloeit. Dit laatste vertoont nog wat obstakels zodat we al enkele malen dicht bij het “live gaan”geweest zijn. Maar de laatste loodjes zijn duidelijk de zwaarste. Wordt vervolgd…

communicatieOnderzoek naar een document-beheer systeem.
Door over te gaan naar een nieuwe website, die de voorkant van de huidige website gaat vervangen, moesten we ook gaan nadenken hoe we de privé-zijde van de huidige website gaan vervangen. Om hierop een goed antwoord te krijgen, zijn we eerst de noden gaan oplijsten. Op basis daarvan zijn we een eerste systeem aan het bekijken. Door het feit dat we een school zijn met, naast de werking van het team, ook een hele werking langs de ouderkant, brengt dit een aantal bijkomende uitdagingen mee. Dus hier ook nog wat werk op de plank.

Het uitbouwen van de huisstijl.
Voor de externe communicatie (infoportieken stad Zoutleeuw, banners op website en Facebook, …) hebben we al gedurende enkele jaren een vaste stijl. Voor de interne verslagen is dit nog niet vastgelegd. We werken nu aan één of meerdere sjablonen die we kunnen gebruiken om intern te communiceren in een eenduidig formaat.

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search