Werkgroep Feest: dankjewel

door Daan

Zoals de traditie het wil zal de werkgroep Feest in juni nog één laatste stuiptrekking ervaren tijdens de laatste schooldag.  Onze beroemde, beruchte en zeer gesmaakte Auberge Espagnole/Fingerfood komt er weer aan.  We nodigen jullie allemaal uit op vrijdag 29 juni. Na het afsluitend forum breng je als gezin eten mee voor het aantal personen waar jullie zelf mee aanwezig zult zijn.  Breng alles mee in eigen potjes of op eigen borden, die je daarna terug meeneemt. Op deze manier is er geen afwas. Wij voorzien dus ook geen bestek.  Snel, makkelijk, gezond en duurzaam is de boodschap!   Verras ons allemaal met nieuwe en gezonde smaken!

Breng gerust ook iets te drinken mee, maar weet dat wij ook een aanvulling voorzien met vrije bijdrage.  Lees: de stock moet op.

Van de eerste tot de laatste schooldag zet werkgroep Feest zich in om iedereen de kans te geven elkaar te ontmoeten in een gezellige, ongedwongen sfeer.  Dat is dit schooljaar wederom gelukt op onze talrijke feesten.  De eerste schooldag was meteen een goede start met koffie, thee, cake en watermeloen.  Ook op de rommelmarkt en het herfstfeest was het gezellig samenzijn onze prioriteit.  Wij zijn er zeker van dat Ronaldo en de wandeltocht zeker zijn bijgebleven.  De sportieve, maar vooral koude Kerstcorrida en de kerstdrink sloten, zoals altijd, het jaar mooi af.  Ook Sinterklaas en de Paashaas konden op onze medewerking rekenen.

Na een zinderende quiz was het de beurt aan een uitgebreide OpenDeurDag met TintelFest.

Al deze feesten doen we niet alleen.  Wij kunnen steeds rekenen op de steun van een hele grote groep ouders die op alle soorten manieren helpen. Boodschappen doen, opbouwen, afbouwen, poetsen, tappen, afwassen, bonnetjes verkopen…

Elk feest heeft heel veel hulp nodig en die krijgen we steeds opnieuw. Daarom bedanken wij graag vanuit de grond van ons hart iedereen die veel of een beetje geholpen heeft bij de realisatie van de feesten.

Dank je wel om samen met ons te zorgen dat iedereen zich kan ontspannen.
Dank je wel om dit allemaal mogelijk te maken.
Dank je wel om aanwezig te zijn.
Dank je wel om steeds voor een goede sfeer te zorgen.
Dank je wel om er voor ons te zijn.

2018-19 wordt een feest-editie.  10 jaar TintelTuin, 10 jaar Feest, …  Wij gaan er uiteraard voluit voor om dit thema in al onze feesten op te nemen.  Alle ideeën zijn welkom.  :-)

Je merkt het, de werkgroep feest is een heel actieve en bruisende groep mensen die cruciaal is voor de verbondenheid, gezelligheid en plezierige momenten in de TintelTuin. Het is goed dat deze groep regelmatig nieuwe enthousiastelingen kan verwelkomen. Zeker met de (grootse) festiviteiten van volgend jaar in het vooruitzicht, zien we alle extra hulp met blijdschap tegemoet. Hoe meer zielen, hoe meer creativiteit, werkplezier, ideeën, mankracht, energie, …
Natuurlijk is het niet de bedoeling dat iedereen steeds even intensief bij elk feest betrokken is, de werkdruk-meter zou dan immers angstaanjagend de hoogte inschieten. Daarom willen we eerder per feest werken, in kleine groepjes. Dat deden we al, maar voor volgend jaar willen we deze organisatie nog verder verfijnen door geïnteresseerde ouders op voorhand te laten inschrijven voor (een) specifieke feest(en). Zo kan iedereen die wil al eens gericht proeven van de atmosfeer in werkgroep feest, zonder dat je je dadelijk hoeft te engageren voor een langere periode – wat natuurlijk nog altijd kan!

Dus: wil je volgend jaar graag actief meedenken, voorbereiden en helpen rond een of meerdere specifieke feesten? Hou dan alvast zeker 7 september vrij, omdat je je tijdens dat eerste TintelCafé van 2018-2019 dadelijk kan inschrijven.

Als je graag nu al je interesse kenbaar wil maken of als je vragen hebt over de werkgroep feest, aarzel dan zeker niet om een bericht te sturen naar feest@tinteltuin.be. Op naar 10 jaar ‘feestelijke’ TintelTuin, maar eerst dit spetterend jaar nog afsluiten op 29 juni – tot dan!

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search