Feestelijke quiz in een feestjaar

Door Stijn

We pakken het verhaal op waar Jorinde vorige keer gestopt is. We hebben 2018 afgesloten met onze kerstdrink waarbij we onder een gezellig babbel het eerste trimester op een feestelijk manier hebben afgesloten.

We zijn nu toch al weer 2 maanden verder in het nieuwe jaar en werkgroep feest heeft alvast niet stilgezeten. Het quizteam is er in het begin van het jaar direct ingevlogen om van de 10deeditie een onvergetelijke avond te maken.

Op 23 februari ontving het leerkrachtenteam een 150tal genodigden op een Freinetbijeenkomst. Werkgroep feest zorgde voor de catering van deze  inspiratiedag.

Van uitstel kwam zeker geen afstel. Om praktische reden moest de 10deeditie van de Quiz worden uitgesteld. Op 16 maart was het dan zover: Quizavond! 10 jaar Tinteltuin. Het was een onvergetelijke avond en zij die er niet waren, hadden meer dan ongelijk.

Ondertussen zijn de voorbereiding voor de opendeurdag ook reeds gestart. Samen met de hele school willen we ook van deze editie een onvergetelijke ervaring maken. De opendeurdag zal volledig in het teken staan van 10 jaar tinteltuin en we hopen jullie hier dan ook allemaal te mogen begroeten. Helpende handen tijden die dag zijn meer dan welkom en kunnen zich alvast op onderstaande emailadres aanmelden.

De verslagen van onze vergaderingen kan je nalezen op de website. Als je graag aansluit of vragen hebt over werkgroep feest, aarzel dan zeker niet om een bericht te sturen naar feest@tinteltuin.be. Altijd welkom!

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search