Werkgroep Klus: turnzaal

 

Door Evelien

Afgelopen vorige klusdag was het geen weer om een hond door te sturen, maar toch kregen we bezoek van twee viervoeters. 

Tijdens het forum heb je misschien al kunnen zien dat de turnzaal een beetje groter is geworden. Na het bezoek van de inspecteur moest de turnzaal opgeruimd worden. Nu staat er nog maar één piano in plaats van drie en er werden ook enkele nieuwe schilderijen van afgestudeerden opgehangen aan het plafond. Er werd een rail opgehangen voor een gordijn en het rek voor de grote turnmatrassen werd opgebouwd. 

Ook de fietsen werden onder handen genomen. De fietsen die nog te herstellen waren, kunnen bijna allemaal terug in gebruik genomen worden. Enkele fietsen zijn helaas bestemd voor het fietsenkerkhof. De fietsen kunnen dus nog wel wat aandacht gebruiken. Werk voor een volgende klusdag!


Daarnaast gebeurden er nog allerlei klussen. Bij de derde graad werden er rails opgehangen boven de kapstokken, werden de computertafels onderhanden genomen en werd er een tijdschriftenrek opgehangen. In Klas Corine werd het bord recht gehangen en de beamer herhangen. In Klas Karlijn werd er een bank in de kring hersteld, net als de klink naar de tussenklas en de deur naar de gang. Ook hier werd de beamer gedraaid en er werden borden opgehangen in de tussenklas.

Buiten werden er herstellingen gedaan aan de boomhut en werden de kampen opgeruimd. We kregen hier en daar ook wat hulp van werkgroep groen, waarvoor dank!

Tussen al dat klussen door aten we samen pompoen-gember-soep, ging er een viervoeter lopen met een stukje beleg en wilden de kinderen af en toe gaan wandelen met de andere viervoeter.Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search