Werkgroep Poets: gemotiveerde ploeg

Door Katrien

Elke schoolvakantie staat een gemotiveerde ploeg mama’s en papa’s klaar om de klaslokalen en gemeenschappelijke ruimtes eens goed onder handen te nemen. Zo is alles weer fris en net wanneer de kinderen na hun verdiende vakantie opnieuw aan de slag gaan in hun klas.

Voor onze eerste Tintelpoets konden we rekenen op 34 gedreven ouders die hun poetskrachten gebruikten om in de klassen te ragen, vegen, stofzuigen, dweilen en stof af te nemen van de talloze planken, boeken, computers, vensterbanken, tafels en stoelen. Het resultaat mocht dan ook gezien worden!

In de kerstvakantie gaan we er opnieuw tegenaan zodat onze kinderen het nieuwe jaar kunnen inzetten in een opgeruimde, stofvrije en propere school.

Heb je verborgen poetstalenten, of wil je de poetsheld in jezelf graag aan het werk zetten om de school van je kind(eren) om te toveren in een plaatje? Dan ben je meer dan welkom in ons team!  We zoeken nog steeds helpende handen zodat we alle ruimtes in de school even goed kunnen onderhouden na elke schoolvakantie. 

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search