Ouderparticipatie: op je lijf geschreven?

Door Evelien

Begin september mogen jullie het nieuwe document Ouderparticipatie in jullie virtuele boekentas verwachten. In de vakantie buigen we ons hierover, maar we kunnen jullie nu al enkele nieuwigheden meegeven. Tot begin oktober loopt de ouderhulp die jullie voor dit schooljaar hadden gekozen verder.

Koen blijft de rode bus begeleiden, maar er wordt gezocht naar één of meerdere vrijwilligers om de begeleiding op dinsdag van hem over te nemen. Ben je zelf kandidaat of ken je iemand die dit graag zou doen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ouderparticipatie.

Maarten is al verschillende jaren de zeer gedreven werkgroepcoördinator van Groen. Hij geeft graag na volgend schooljaar de fakkel door. Om dit vlot te laten verlopen zijn we op zoek naar iemand die graag met Maarten wil meelopen volgend schooljaar. Ben je nu al nieuwsgierig, lees dan ook het interview.

Ook Stijn van werkgroep Feest wil op deze manier zijn co-coördinatorschap doorgeven. Stijn neemt de boekhouding voor zijn rekening en zorgt voor de bestelling van de drank. Meer info bij WG Feest. Zoals je kan lezen in het bericht van de werkgroep zijn ze eveneens op zoek naar 4 extra kernleden vanuit de verschillende graden om de feesten mee in goede banen te leiden.

Binnen het vzw-bestuur vinden we het enerzijds belangrijk dat er een continuïteit is, maar het is ook fijn om regelmatig een frisse wind te laten waaien. Heb je zin om eens mee te lopen? Dan kan dat zeker in aanloop naar bijvoorbeeld de volgende Algemene Vergadering van oktober. Heb je interesse of vragen, contacteer het vzw-bestuur.

Laten we er samen een fantastisch schooljaar van maken.

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search