Voorwoord editie december 2018

Wist je dat er na het herfstfeest een fantastisch oud-leerlingenfeest werd georganiseerd met escaperooms en een grote opkomst? Meer lees je in dit bericht

Wist je dat we het DNA van de TintelTuin willen verzamelen door proefbuisjes te vullen met herinneringen en een begeleidend DNA-filmpje met QR-code? Denk alvast na over jouw verhaal.

Wist je dat we een groot kunstwerk willen maken met Antoon Versteegde, die ook een libelle-kunstwerk uit bamboe maakte in het Vinne? Eind januari weten we of we hiervoor subsidies krijgen.

Wist je dat we een groot eindfeest organiseren om 10 jaar TintelTuin te vieren op zondag 23 juni 2018? Noteer de datum in je agenda.

Wist je dat het team en de kinderen werken aan een buurtboekje met de visie en wandelingen van de kinderen?

Wist je dat we met de werkgroep 10 jaar TintelTuin ook graag in het archief duiken, foto’s en filmpjes verzamelen? Genieten jullie mee van dit filmpje, opgenomen op de eerste locatie in Goetsenhoven?   

Wist je dat er een speciale editie van de Quiz komt in het thema van 10 jaar TintelTuin op zaterdag 16 februari?

Wist je dat er een verjaardagslied is dat we graag met z’n allen willen zingen, kinderen, leerkrachten en ouders? De tekst heb je gekregen bij de uitnodiging van de kerstdrink.

Wist je dat we nieuwe letters ‘T I N T E L T U I N’ maken met gerecycleerd materiaal om in de voortuin te zetten en dat de leerkrachten hier nog hulp bij kunnen gebruiken van ouders? 

Heb je opgemerkt dat de TintelTuin 10 letters zijn en dat er 10 wist-je-datjes zijn? Toeval is dat niet!

Geniet van deze nieuwe editie van de TintelTuin, en ook van de kerstrust en -warmte die daarop volgt. Alvast onze beste wensen!!!

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search