Werkgroep Feest: kerstcorrida

Door Jorinde


Vorig jaar eindigden we in het laatste TintelBlad met de woorden: 2018-2019 wordt een feest-editie.  10 jaar TintelTuin, 10 jaar Feest. 

 

We zijn er dit jaar, zoals beloofd, met vol enthousiasme ingevlogen! Met een nieuw concept van kernleden en feestneuzen wordt elk Tintelfeest TOP!
Met spijt in ons hart hebben we afscheid genomen van onze vorige coördinator, Daan. We bedanken hem voor zijn immense inzet de voorbije jaren! 
Van één naar drie coördinatoren, want gedeelde verantwoordelijkheid werkt beter. Voor alle financiële vragen en de drankbestelling moet je bij Stijn zijn, Wim zal onze afgevaardigde zijn op de coördinatorenvergadering en Jorinde zorgt voor alle communicatie binnen de werkgroep en ondersteunt de kernleden en hun subgroepjes in de voorbereiding van elk feest. 

Er staan dit 10de schooljaar weer een aantal feesten op het programma. 

We begonnen alvast met een gezellig herfstfeest. We blikken terug op een warm en plezant lichtjesfeest vol leuke workshops en een goedgevulde drank-en eetstand. Dankjewel aan alle helpende handen!

Ondertussen werd ook de Sint een handje geholpen met heel wat lekkers voor de kinderen.

51 kinderen schreven zich in voor de KERSTCORRIDA op zondag 10 december. Hop met die beentjes! Ondanks het slechte weer een ervaring om niet gauw te vergeten.

Op vrijdag 21 december zien we elkaar tijdens de kerstdrink. Wat tijd voor een fijne babbel na het forum brengt ons allen dichter bij elkaar…

En wat staat er nog in 2019 te gebeuren?

Op 16 februari organiseren we een FANTASTISCHE Quizavond! 10 jaar Tinteltuin, zoek al maar naar alle vragen en antwoorden die passen binnen dit thema. Ploegjes van 4 mogen zich al aanbieden!

De week erop ontvangt het leerkrachtenteam een 150tal genodigden op een Freinetbijeenkomst. Werkgroep feest zorgt voor de catering van deze veelbelovende inspiratiedag.

Ook de opendeurdag en een 10jarig jubileum zullen mee gedragen worden door ons feestteam!

Uiteraard plannen we dit jaar opnieuw een fijne laatste schooldag…
 
De verslagen van onze vergaderingen kan je nalezen op de website. Als je graag aansluit of vragen hebt over werkgroep feest, aarzel dan zeker niet om een bericht te sturen naar feest@tinteltuin.be. Altijd welkom!

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search