Werkgroep Feest

door Daan

 

Werkgroep Feest nodigt iedereen uit op gezellige feesten waarbij kwaliteit primeert, op momenten waarbij we elkaar beter leren kennen in een andere, lossere, maar vooral ongedwongen sfeer.

Op die manier proberen wij de school op een positieve manier in beeld te brengen in de ruime omgeving van Zoutleeuw. Wij hebben geen winstbejag en kiezen daarom voor democratische prijzen.

Duurzaamheid

Dit jaar trekt Werkgroep Feest de kaart van ‘duurzaamheid’. Je zult het tijdens de rommelmarkt of het herfstfeest al gemerkt hebben: we testen nieuwe zaken uit.

Wij stappen bijvoorbeeld af van een vaste brouwer. Dat geeft ons de kans om andere dranken te schenken. We maken onze eigen frisdranken met verschillende siropen en gaan op zoek naar lokale bieren die we het liefst zelf bij de ambachtelijke brouwer halen. Stijn werkt hard om ons steeds nieuwe dingen te laten proeven. Ondanks het feit dat onze werkgroep absoluut geen winstoogmerk heeft, is de financiële besparing hiervan zeer mooi meegenomen.

Verder bekijken we de mogelijkheden rond het gebruik van herbruikbare bekers waarvoor we systemen met waarborgen uittesten. In diezelfde wind verandert de prijs van een jeton vanaf januari van 1,5€ naar 1€. Dat zorgt voor een veel juistere prijs voor onze dranken.

Sint

De werkgroep is er wederom is geslaagd om via goede contacten Sinterklaas en zijn Pieten op school uit te nodigen. Gelukkig bracht de man snoepgoed op ieders maat mee. Ingrid heeft zich uit de naad gewerkt om ervoor te zorgen dat de ‘Goedheilig Man’ precies wist wat de kinderen mochten of niet mochten eten.

Kerstcorrida

Ingrid en Jorinde hebben 71 kinderen kunnen inschrijven om mee te lopen met de jaarlijkse Kerstcorrida van Zoutleeuw. De werkgroep zorgde voor een verdiende medaille en een lekkere wafel voor elk moedig lopertje. Onze kinderen liepen in de kijker met de zelfgemaakte groene hesjes.

Wat komt er nog?

Het volgende moment waarop wij elkaar kunnen ontmoeten in een gezellige sfeer is onze Kerstdrink na het laatste forum van 2017. Allemaal meer dan welkom op een warm en gezellig samenzijn.

Een gewaarschuwd man is er twee waard, denk daarom ook al eens aan onze 9de TintelQuiz op 24 maart. Er zijn heel wat mensen die een reputatie waar te maken hebben, maar vooral heel veel mensen die er eentje uit het slop moeten halen. Begin maar te studeren.

 

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Alt-tekst