Werkgroep Infrastructuur

door Mattias

Afgelopen herfstvakantie hebben we eindelijk alle partners samen gekregen voor de volgende fase van Den Buiten! We hebben de speelheuvel verder afgewerkt door zowel op als onder voor het nodige vertier te zorgen. Een kruipbuis die zich Kennedytunnelgewijs dwars door de berg boort. Een apenbrug waarvan ik heb vernomen dat de gibbons van Planckendael al bij hun vakbond hebben geëist eenzelfde te willen.

Verder hebben we de modderhelling van het voetpad aan het gebouw naar de speelplaats wat kortgesloten door midden tussen de platanen het kruipweb te installeren. De dagelijkse kinderbevolking in het net laat vermoeden dat het goed vertoeven is halfhoog in de kruinen.

Wat staat er nog op de planning?

  • korte termijn (lees: één van de komende zaterdagen); nog wat profileren van de heuvel zodat de apenbrug daadwerkelijk een brug is. Momenteel is de berg ietwat te hoog en sleept het touw plaatselijk op de grond.
  • middellange termijn (lees: rond de paasvakantie): afwerken van de modderhelling met een trap zodat het wat veiliger is om aan het secretariaat te raken en het openbreken van een kleine zone in de speelplaats voor de aanplant van een schaduwboom aan de buitenklas.
Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Alt-tekst