Werkgroep Poets

door Hilde en Evelien

Sinds de vorige editie van het TintelBlad werd er twee keer gepoetst. Dit jaar lukt het bijna elke keer om alle ruimtes te kuisen omdat er heel veel ouders mee komen poetsen. De klassen hadden al langer een overzichtelijk lijstje van wat er gepoetst moest worden, maar nu kregen ook alle extra lokalen (zaal, keuken, gang, traphal…) een checklist.

Op een poetsdag komen er ook altijd enkele kinderen mee. En ook zij worden aan het werk gezet. Op de foto zie je hoe ze het schilderbord helemaal proper maken. De vloer moest gelukkig nog gekuist worden. De kinderen komen natuurlijk niet alleen mee om te poetsen, maar ook om te spelen en vooral ook om koekjes te eten. Hilde, de werkgroepcoördinator zorgt elke keer voor koffie en koekjes en dat is iets wat ook de kleine schelmen snel door hebben.

Op het einde van de krokusvakantie was het opnieuw zover: de klassen werden opnieuw onder handen genomen door enthousiaste ouders (ook nu weer af en toe bijgestaan door hun kleine helpers). Maar laat ons er niet teveel woorden aan vuil maken – foto’s zeggen nl. meer dan 1000 woorden.

Het volgende poetsweekend is op 14 en 15 april. Zou de paashaas dan ook paaseitjes verstopt hebben in de klassen?

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search