Werkgroep Voedselteam

door Jen

Voedselteams: lekker eten van dichtbij

In de bijdrage van het team wordt o.a. gefocust op beweging en een gezonde levensstijl. Ook gezonde en duurzame voeding valt onder deze noemer. Dat is dan ook de reden waarom we gekozen hebben om een afhaalpunt van voedselteam op onze school te organiseren.

Voedselteams gaat voor gezonde voeding waarbij ook rekening gehouden wordt met het breder duurzaam kader: met de sociale component (voldoende gezonde voeding voor iedereen wereldwijd), de economische (aan een rechtvaardige prijs voor de verschillende spelers in de keten) en de ecologische (binnen de ecologische grenzen van onze planeet).

Wij trachten het makkelijk te maken voor wie zich kan vinden in deze waardevolle principes.

Wil je meer weten?

Kijk eens op www.voedselteams.been klik rechts bovenaan  op ‘webwinkel’. Je kan er vrijblijvend eens rondneuzen in de webshop door in te loggen met gebruikersnaam en paswoord  ‘vbzout50’.

Neem contact op met Jen (driesenjen@gmail.com of 0485/05.75.87) als je een maand op proef wilt bestellen, vooraleer lid te worden. Hoe vaak je per jaar bestelt, mag je zelf kiezen, dus geen verplichting tot regelmaat.

voedselteam

Recommended Posts
Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search